Om DOSS

Der er efterhånden ved at være trængsel i Danmark med hensyn til foreninger/organisationer, der arbejder for Åbne Systemer, Åbne Standarder og Open Source.

Dansk Open Source Selskab (DOSS) har ingen ambitioner om at blive en stor organisation og langt det meste af DOSS’ arbejde sker “bag kulisserne” af en meget lille gruppe seriøse medlemmer.

DOSS har ikke som sit formål at få mange medlemmer – tværtimod – men derimod at skabe resultater, gennem det arbejde der udføres af foreningens ressourcer.
Desværre ser vi alt for ofte at Open Source tilhængere er “religiøse” og meget uprofessionelle i deres fremfærd og synspunkter. I mange af de danske Open Source-organisationer trives naivitet og en komplet berøringsangst med den virkelige verden, herunder også det private erhvervsliv.

DOSS er meget pragmatisk i sin tilgang og sætter konkrete resultater langt højere end højtflyvende principper.

Open Source er stærkt på vej i Danmark. Både private og offentlige virksomheder er i stigende grad blevet opmærksomme på Open Source og ikke mindst de mange fordele der følger med i form af åbenhed, uafhængighed og at der så ofte også er gratis licenser, er ikke noget der gør Open Source mindre tiltrækkende.

DOSS’ bankforbindelse er:

Jyske Bank

reg.nr. 5011  kontonr. 121031-1