Fordele og ulemper ved konsolidering af gælden

Konsolidering af gæld er en stor mulighed for de fleste mennesker, fordi det vil forhindre dem i at komme i gæld, der ikke vil forbedre. Du kan muligvis ikke betale dit realkreditlån, gå glip af bilbetalinger eller håndtere chikanerende kreditoropkald. Disse spørgsmål kan undgås ved konsolidering af gælden. Smart gældsforvaltning kan hjælpe dig med at undgå dem alle.

Con’s af konsolidering af gælden. Konsolidering af gælden kan være dyrt. Renten på et lån som dit kan være lavere end for kreditkort eller andre lån. Lånet kan dog vare længere. Mange konsolidering af gælden selskaber vil håndtere alle papirarbejde og sende dig en regning. Mens en konsolidering af gælden lån kan tilbyde lavere månedlige betalinger, kan du gå glip af en betaling eller være forsinket med dine betalinger.

Konsolidering af gæld kan have en negativ indvirkning på din kredit score. Hvis du bare dimitterer fra college, eller har dårlig kredit historie, kan din kredit score være lavere. Men du kan arbejde hårdt for at forbedre kredit. Fordi renten på lånet er lidt højere, end hvis du var afhængig af at betale, vil det kræve, at du har en lavere kredit score.

Konsolidering af studielån er en god idé. Det er muligt at undgå chikane ved at fortælle bill samlere, at du har økonomiske problemer. Dine renteudgifter for studielån kan trækkes fra din skat. Du skal dog muligvis betale skat af eventuelle ekstra penge, som du sparer, fordi du ikke arbejder eller lever dit liv. Der er ingen afdragsfri perioder, og du bliver nødt til at tilbagebetale dit lån ved eksamen. Hvis du gør din forskning og er villig, alt dette kan opnås. Du skal bare være disciplineret og villig til at bruge lidt tid på at lære og tage sig tid til at sætte det op.

OneTHING: Hovedkondensen af konsolidering af gælden

Ulemper ved konsolidering af gælden. Hvis du vælger at konsolidere studielån, afbetale konsolidering af gælden lån med det samme. Reducer dit kreditkortforbrug. Tilføj ikke gæld til dit kreditkort. Betal altid dine kreditkort med kontanter, og brug aldrig kredit. Dette kan synes lettere for en universitetsstuderende end at forsøge at finde ud af at betale regningerne. Men hvis du er ansvarlig og betale dine regninger til tiden med thectic Tak ringer regninger. Det er nemt at glemme at gøre dette. Kredit score kan blive alvorligt påvirket, hvis du modtager en regning og ikke betaler det til tiden.

Konsolidering af gæld kan være en fordel, hvis dine studielån betalinger er lavere end din månedlige betaling. Det kan være svært at ændre, hvis dine lånebetalinger er højere end det beløb, du betaler for studielån, bilbetalinger eller afdrag på realkreditlån.

Kend fordelene og ulemperne ved konsolidering af gælden og sørg for at du virkelig ønsker at gøre dette og se på tostudent lån konsolideringsprogrammer for at få de bedste resultater. Disse programmer kan være vildledende, da de har begrænsninger. En anden stor grund til, at konsolidering af gælden er god til at konsolidere studielån er, at det giver en anden fordel. Du behøver ikke at betale dit kreditkort hver måned, hvis du tog et konsolideringslån. Kontanter er bedre end plastik. Husk, at din kredit score vil tage et hit, der er simpelthen forkert.

Leave a comment