Hvorfor spille klubber – et flertal af de vindende numre er på hinanden følgende

Hvis du spiller lotteri, så skal du have indset, at spille flere kuponer, eller mere, er den mest effektive måde at vinde i lotteriet.

I næsten alle typer af lotteri spil som Powerball, Fantasy 5, Cash 5, Cash 521, Play 5, osv., de vindende numre er normalt alle enkelt numre.

Det er bare logisk at antage, at hvis lotteriet har et større antal felt, så vælger kun etcifrede tal ville være mere tilbøjelige til at vinde.

Det er rigtigt, at oddsene for at vinde et Powerball-spil er 1 ud af 170.000.000, men det betyder ikke, at du ikke kan vælge dine egne vindertal.

Så når man ser på fortidens vindende nummerhistorik for et bestemt Powerball 5/44-spil, vil du opdage, at et flertal af vindertallene faktisk er encifrede tal.

Du kan nemt øge dine chancer for at vinde Powerball ved at vælge etcifrede tal og derefter anvende visse strategier.

1. Spil konsekvent

Du kan ikke forvente at vinde efter blot én gang for at spille. Du er nødt til at spille ofte, konsekvent og gøre dette for tusindvis af trækker, indtil du får en bedre chance for at vinde.

Den Powerball 5 / 44 spil, sammen med at få alle 5 nummer korrekt, er temmelig svært at vinde.

2. Vælg enkelte cifre

Hvis du vil øge dine chancer for at vinde endnu mere, skal du vælge etcifrede tal og derefter sikre dig, at det ciffer, du vælger, ikke er for lavt. Hvis tallet er for lavt, begrænser du det antal gange, du kan vinde.

Det ideelle tal at vælge er 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 eller 12. Du kan også vælge nogle andre numre. Det afgørende er, at det tal, du vælger, skal være etcifrede tal.

3. Gør det samme end de vindende numre

Som et eksempel kan du vælge de vindende Powerball-numre fra de foregående trækninger, da resultaterne af lodtrækningerne bliver mere og mere ens sammenlignet med de andre vindende tal. Logikken her er, at tal, der ofte vises sammen i det vindende nummer er mere tilbøjelige til at blive trukket igen.

Løsningen på dette problem er ved at studere antallet historie Powerball 5 / 44 eller andre lotteri spil. Hjemmesiden for lotteri spil indeholder antallet historie for de sidste 30 til 60 trækker, hvilket betyder, at du kan få en mere præcis antal historie, og dette, så vil hjælpe dig med at vælge den vindende Powerball 5 / 44 numre.

Lotteri spil spilles over hele verden, i kasinoer samt på internettet, så der er ikke noget problem, hvor du kan få den bedste Powerball 5 / 44 numre. Du kan studere antallet historie Powerball 5 / 44 og Powerball 6 / 44 spil og ved at gøre det, vil du være i stand til at fortælle ved, hvor mange gange et nummer er dukket op i det vindende nummer, og derfor vælge den vindende Powerball 5 / 44 nummer.

I studiet og ved at gøre det, vil du være i stand til at finde løsningen ikke kun for at vinde Powerball 5 / 44, men også forbedre dine chancer for at vinde Powerball 6 / 44 så godt.

Leave a comment