Orientalsk kommunikation: Bygge broer

Læs følgende:

Du vil elske den livsstil, hvis du brænder for, hvad du gør for arbejde, selv om det ikke er glamourøst. Selv “senior associate” af Disneys imperium, ABC, erkendte værdien af mediumship i at bygge broer. For at bygge bro mellem virkelige og virtuelle verdener, Disney skabt virtuelle slotte i Utah og Florida i sind og hjerter af seere, der så Fahrenheit 911 og begyndte at lede efter “lykkelige slutninger” i det virkelige liv. Det vil være den næste store ting at bygge bro over kløften, der har været så populær i det seneste årti, lover jeg.

Du kan kun virkelig se forskellene mellem den virkelige og virtuelle verdener om natten, når det er koldt, og du har din varmeste tøj på og dine støvler på. Der er ingen Wi-Fi-forbindelser i den virkelige verden. Du indser, hvor meget tid du har brugt på at tænke på arbejde og den kommende flyvning om natten, da din krop begynder at føle kuldegysninger.

Tidligere var internetadgang begrænset til et af de 100 amter, der ikke havde højhastighedsinternet eller en 2-timers kørsel til mobiltelefoner. På det tidspunkt havde du ikke råd til en 24-timers internettjeneste, og du ville heller ikke drømme om at kunne hoppe ind i en anden dimension på en normal måde.

Med Every-Size futons nu tilgængelig på internettet, og hård konkurrence blandt de virksomheder, der gør ultralet pakker, kan du købe en forudbetalt internetforbindelse fra Walmart for $ 4,99 per måned. Dette er en fantastisk måde for dig at holde forbindelsen til omverdenen, men ikke behøver at bekymre sig om alle de ting, der sker i dit eget hjem.

Der er mange muligheder for forudbetalte internetudbydere, men Verizon, AT &T og Time Warner er de mest kendte. Du behøver ikke altid et Extreme Base Map eller satellitinternetforbindelse for at oprette forbindelse til internettet. Så længe du er inden for rækkevidde, er det ikke nødvendigt.

Der er i øjeblikket mere end 15 internetudbydere i USA. Nogle af disse internetudbydere tilbyder ubegrænset adgang via Fiber Reatration. Dette betyder blot, at du kan oprette forbindelse til internettet på enhver måde, du ønsker. Nogle internetudbydere tilbyder også portabilitet. Uanset hvad du vælger, skal du logge på din udbyders hjemmeside og bruge værktøjet “Find myIP Tool” til at finde fjerntliggende campingpladser.

Hold kontakten, selv når du er væk

Computere og elektroniske enheder gør det nemmere end nogensinde at holde kontakten med deres kære og familie via internettet. Hvis du holder forbindelsen, mens du er væk, vil du have travlt med dit sind og hjælpe dig med at forberede dig på din tid væk. Men nøglen til at have det sjovt er at give slip på arbejdet i et par dage og slappe af.

Computere og teknologi har gjort kommunikationen lettere. Du kan oprette forbindelse til internettet via en række forskellige hjemmesider, herunder MySpace og Yahoo.

Det er vigtigt at have det sjovt, nyde din tid væk, og ikke bekymre dig om de problemer, du undgik. Du vil vide, om du blev bidt af en slange eller bidt af myg første gang du ankommer til din campingplads i bushen.

Uglesovling

Du har måske ikke hørt om den akvatiske blodblodede amfibiekast “owlphish”, hvis kroppe ligner hornløse mannequiner. Hele arten er kun 18 inches lang, bortset fra de sjældne, der har ventral finner. Da de fleste af dem lever i ferskvandshabitater i størstedelen af deres liv, er det vigtigt at sikre, at de ikke overskrider grænserne for den, såsom Isle of Wight.

Det er ikke almindeligt at se så mange af disse skabninger inden for kystnære habitat. Blå skallignende væsner, der findes på Seychellerne, er for det meste hjemmehørende i Det Indiske Ocean. De kan ses på tæt hold, nogle gange endda inden for rev.

Leave a comment