Regn syning til din græsplæne – Det er tid til at få en regn tønde

I tørke- og tørkeperioder begynder mange byboere at sætte mere pris på vandbesparelse. Folk over hele landet er bekymrede for, at Stillehavskysten ikke er i fare for vandrationering. Vandomkostninger er også et problem. Regnvandsfade er en måde at reducere vandforbruget på.

Regn tønder er en måde at spare på vandet. Regn tønder er en handling af vandbesparelse.

Regn tønder er et produkt af den gamle verden, når cisterner var almindelige. Men plast PVC-rør er for nylig blevet mere populære. Plastrør ikke knæk eller korrodere, så de kan hænges i et vindue. Du kan fastgøre en slangerulle til din vandtønde, og vandtønden vil være sikkert forankret til væggen. Andet tilbehør fås også til en rimelig pris.

Regn tønder kan bruges på ydersiden eller på isen i dit hus for at spare på vandet. Plast vand tønder kan ikke se så tiltalende som traditionelle stilleben vanding trug, men de er lette og kan flyttes nemt. Nogle kan være bekymrede over forholdet mellem disse udendørs regn stillbilleder til elektricitet. Det er afgørende at finde stillbillederne, da elektricitet kan være ret varieret og skjult. Hvis du mener, at linjen er skjult i din gård eller på dit hus, kan det være en sikkerhedsrisiko. Før du køber en linje eller foretager ændringer, skal du kontrollere kilden.

Hvis de revner i naturen, kan plastvand tønder (eller plast cisterner) udgøre et problem. En større chance for vand lækker fra plast tønder er muligt, hvis du bor i et område med en masse regn. Du kan forhindre dette ved at dække stillbillederne med vandtæt materiale. Du kan male silikone på tønder for at gøre dem vandtætte. Dette kan dog udgøre en fare for tønden. En tønde liner kan forbedre tønde udseende, men det er stadig en smart idé.

Du kan yderligere klassificere vand tønder baseret på deres tilsigtede anvendelse. Regnvandstønden, der er den mindste eller mindste, tjener sit formål. En 2 gallon vand tønde (eller vand butt) er designet til at holde 1 gallon regnvand. Den har en tragt påsat. Disse vand tønder er især nyttige for folk med mindre haver og værfter med dårlig jord, fordi de har en højere vand bedrift kapacitet end gennemsnittet vand tønder. De 3 Gallon Water Barr er designet til at holde 3 gallons regnvand, og har et større hul i sin base.

Vandbesparelse fakta

A) Følgende afgrøder og grøntsager er særligt velegnede til dyrkning under våde jordbundsforhold:

B) Spinat og asparges, gulerødder. selleri, salat. løg. persille. Majroer. bønner. ærter. majs. Solsikker. agurk. græskar. tykskulpet Brøndkarse.

C) De såkaldte “rainHarvesting” afgrøder erbeder, datoer, gulerødder og agurker.

De blev skabt af:

A. Havearbejde er en hobby, der ville hjælpe gartneren til at sætte pris på fordelene ved regn. De fleste af de nævnte afgrøder ligner dem, der har haft regn.

B) Afgrøder, der er nævnt i overlapning, kan interplantes. Hvis du har en halvhård række buskbønner, er det muligt at kombinere en sort med en anden, såsom stangbønner. Nogle greens, som sennep og rødbeder, kan også bruges som fyldstoffer til tomater. Det er vigtigt at sikre, at afgrøderne udvælges for deres evne til at absorbere regnvand, snarere end deres smag og / eller lugt.

C) Det er vigtigt at give en stabil forsyning vand til din have i de kølige forårsmåneder. Det er muligt at levere vand i varmere vejr, men det er meget lettere at gøre det i de køligere forårsmåneder, hvor kraftig regn er mere sandsynligt.

D) Visse planter kræver et varmere miljø for at spire ordentligt. Dette omfatter tomater, squash, ægplanter, tomater, nogle meloner og spinat samt agurker.

Leave a comment