Sådan laver du sojalys: Tips og tricks

Hvis du planlægger at lave et sojalys, er det værd at overveje at bruge sojalysvoks. Det er en helt naturlig ingrediens, der forbedrer stearinlysets overordnede egenskaber.

Sojavoks er meget billigere end andre voks. Det er et fantastisk produkt at have i dit arsenal, især hvis du ønsker at øge din virksomheds indkomst.

Hvad gør sojavoks så nyttig?

Sojavoks anses generelt for at være den mest miljøvenlige stearin. Det er lavet af sojaolie og fyrretræ fedt.

Det er både en vedvarende ressource og en miljøvenlig ressource.

Sojalysvoks er stærk og holdbar, og den brænder godt i lang tid. Det har en smeltetemperatur på 95 grader, som den anser for normal.

Der er dog nogle advarsler, som du skal være opmærksom på. Der kan stadig produceres et robust sojalys. Men lyset skal håndteres korrekt, for at det kan komme ud jævnt. Det er vigtigt at tage sig af dit sojalys, når du sætter det op. Der kræves ekstrem forsigtighed for enhver pris.

Sådan håndterer du sojalysvoks

Der er to måder at håndtere sojalysolie på. Den anden er ved at hælde det hele på én gang i en form.

Før de fjernes fra lyset, vil producenterne skrubbe huden. Dette gøres, når voksen er kommet i gryden og huden begynder at blive grovere.

Du kan også ekstrudere lyset og sætte det i en beholder.

Når væskerne i dit votive er blevet frosset, skal du fjerne kisten. Bland en lunken opløsning med lunken for at gøre et fugtigt miljø, før hælde smeltet voks i formen.

En anden måde at skabe en perfekt soja stearinlys opskrift er at overbevise Santaurned Company for at gøre et bestemt beløb.

Det tager omkring femten timer at lave et lys til 1.000 kvadratmeter.

De længste sojalys er næsten tre timer lange, og de bevarer varmen.

Tips

Santa Rebellion kan være stressende. Hvis du ikke er i stand til at arbejde i et par dage, bliver det lettere. De forhøjede sojalys er mere attraktive end deres kolleger, og virksomheden arbejder på at frigive duftstofferne. Det vil i sidste ende spare dig penge.

Økologisk mad er en fremragende ressource. En anden fordel er, at du ikke behøver at optage ingredienser eller tælle, hvor mange dåser der er behov for. Det er muligt kun at købe det fra soja stearinlys leverandører.

Det er vigtigt at smelte voksen, før du kan komme i gang. Det er vigtigt at have en beholder, der kan opretholde voksentemperaturen. En dobbelt kedel er den bedste måde at varme op voks. Aviser kan placeres over det element af en komfur ved at placere dem på hovedet.

Det kan være nødvendigt at dække din hud med en sweater, hvis det bliver for varmt. Du skal være forsigtig på alle tidspunkter.

En sydende beholder er en anden almindelig måde at styre bunken på.

“Scovari Squadron” er den udendørs landingsbane tæt på forfatningen guldmine. Dette har været på plads i mere end ti år. Mr. Roberts er ansvarlig for at pakke voksen i poser.

Præparation

1. Det er vigtigt først at få mindst to beholdere sojavoks. Du vil have den bedste voks, så få høj smeltepunkt voks. Bland voks i en skål. Vægen kan enten være sand eller kappab, og smeltepunktet i øjeblikket er mellem 3.500K og 3.500K.

5. Med jævne mellemrum er et termometer nødvendigt. Sørg for at gøre den så blød som muligt. Voks har tendens til at danne en film over tid, hvilket gør det mindre effektivt til opvarmning. For at undgå utålmodighed7, give så meget tid som du kan. Det vil hjælpe dig med at undgå problemer efter stearinlys gør.

Leave a comment