Sådan tabes

De fleste mennesker er motiverede til at tabe sig, fordi de føler sig desperate. Folk ved, at en fed krop ikke er ønskelig. Dette synes at være en af de sværeste opgaver på grund af vores hektiske livsstil. Hverdagen er fyldt med stress, uanset om det er økonomiske eller familiemæssige spørgsmål, eller kampen for at lykkes i alle aspekter af vores liv.

Nylige undersøgelser har vist, at mere end 50% af amerikanerne har tilbudt finansiel bistand til en person i økonomiske vanskeligheder. Dette omfatter at foretage indskud for payoffs, al Jod, eller hjælpe med sundhedsmæssige problemer. Det er derfor, det sker. Nøglen ligger i, hvordan vi føler for os selv.

Mange mennesker så overvægtige og fede mennesker simpelthen som dyr, der ikke kunne holde trit med samfundets glatte funktion. Det er ikke overraskende, at overvægtige og fede mennesker ofte portrætteres af massemedierne som værende smitsomme og bærere af sygdomme. Udtrykket “fedt” omtales undertiden som et “aoops”, eller et umuligt elskeligt udtryk.

Men sandheden er, at du kan være fed, selvom du ikke vil. Det lyder måske absurd, men det er sandt: “Du er den mad, du spiser.” Det moderne samfund er baseret på, hvad vi spiser. En masse fedt-belæsset fødevarer vil gøre dig mere tilbøjelige til at være overvægtige. En masse slik vil gøre dig fed. En masse stegte fødevarer, herunder brød, vil gøre dig fed. Hvad du spiser, er nøglen til at tabe sig.

Pas på, hvad du spiser. Kig på fødevareetiketter og forskning de produkter, du vil købe. Undgå fødevarer, der har et højt fedtindhold, høje kalorier eller overdrevent sukker. Din kost bør omfatte 50% frugt og grøntsager, 20% magert protein kød, og 10% fuldkorn, blandt andre komponenter.

2. Gør masser af motion

Folk træner ikke på grund af manglende nydelse. Hvis du sætter en høj bar og forventer dig selv at holde det op, vil du mislykkes.

Enhver aktivitet, der hjælper dig med at forbrænde kalorier, kan betragtes som motion. Svømning i bare en time hver dag kan være en del af dit træningsprogram. Medbring din frokost, og du kan ride din cykel til arbejde, bruge en elliptisk, eller dit løbebånd hjem.

Ved at gøre forpligtelsen til at arbejde hårdere, vil du være mere fast besluttet på at nå dit vægttab mål.

3.Don’t blive offer for “mirakel kostvaner”

Fad kostvaner kan have en negativ indvirkning på dine bestræbelser på at tabe sig, som tidligere nævnt. Vælg en kost, der giver din krop den energi og næringsstoffer, det kræver at fungere.

For at tabe sig skal du vide, hvilke fødevarer der sandsynligvis vil forårsage vægtforøgelse.

4.Undgå ikke kulhydrater helt

Kulhydrater spiller en væsentlig rolle i vores kroppe. Vidste du, at kulhydrater kan hjælpe i fordøjelsen? Din krop vil fortsætte med at producere uønsket fedt, hvis det er helt blottet for kulhydrater.

I moderation er det fint at spise fødevarer med lavt indhold af kulhydrater. Du kan tabe sig ved at spise højt kulhydratindhold fødevarer og udøver moderat. At tabe sig er et tegn på sundhed.

Du kan tabe sig med fiber fra mange grøntsager. Grøntsager som broccoli, blomkål og spinat er højt fiberindhold. På grund af dets lave kulhydratindhold er spinat det bedste valg.

5.Sørg for, at du hydrerer med rigeligt vand

Vand er afgørende for vores krop og for alle levende ting. En undersøgelse har vist, at vandindtag før og under måltiderne er en fantastisk måde at undertrykke sult.

Nogle andre vægttab tips omfatter spise en afbalanceret kost, ikke springe måltider og ikke springe morgenmad. Det er vigtigt at få mindst otte timers søvn hver nat for at tabe uønsket fedt. Du behøver ikke at få 9 timers søvn hver nat, uanset hvor dårlig du føler om det. Dette er den bedste måde at holde din krop sund og rask.

Leave a comment